evomag.ro

[ Metoda ]935$ cu TUMBLR

  In acest Articol va voi prezenta o metoda de a face bani pe faimosul site Tumblr. Cred ca mare parte din voi stiti cu ce se mananca. Me... thumbnail 1 summary

  In acest Articol va voi prezenta o metoda de a face bani pe faimosul site Tumblr. Cred ca mare parte din voi stiti cu ce se mananca. Metoda asta este una extrem de simpla si iti va ocupa aproximativ o ora pe zi din pretiosul tau timp ,  3-4 ori pe saptamana , de alungul a doua luni . Cu ajutorul unor calcule vom vedea ca veniturile sunt de 30$ pe ora ( o ora pe zi ) . Am repetat acesta metoda de doua ori si a functionat de fiecare data !

Mai jos aveti pasii :

  •  Alegeti o nisa , si creati un blog pe Tumblr
  •  Alegeti  un nume bun si SEO Friendly, acest lucru este foarte important.
  •  Alege un utilizator si o tema din nou SEO Friendly . Din nou acest lucru este important !
  •  Alegeti un avatar in miniatura dar care sa se vada foarte bine. Oamenii dau click pe aceste imagini si este important sa fie cat mai vizibil si mai atractiv pentru nisa ta
  •  Petreceti o ora pe zi , creand continut prin "reblog" articolelor ce se potrivesc nisei dumneavoastra. Reblogul este mult mai usor decat sa urcati poze din PC si ajuta cresterii Followerilor .
  • Cand faceti un post sau un reblog asigurati-va ca ati pus linkul dvs. in caseta "Clicking this photo links to the URL".  Inlocuiti orice link care este acolo, cu linkul dvs. de TUMBLR .
  • Cand faci o postare sau un reblog adauga un cometariu adecvat nisei tale folosind cuvinte cheie pe nisa .

[Jurnal] Bani cu Youtube ! In drum spre 1000$ pe zi !

Zilele trecute imi povestea un prieten din Rusia ca a descoperit o metoda , destul de uzuala si simpla dar care se pare ca a mers pentru e... thumbnail 1 summary

Zilele trecute imi povestea un prieten din Rusia ca a descoperit o metoda , destul de uzuala si simpla dar care se pare ca a mers pentru el. Momentan nu a reusit sa ajunga la 1000E per zi dar mi-a prezentat jurnalul lui , care l-a pus si pe blog. Daca sunteti curiosi sa vedei pana la ce suma a ajuns si cum a reusit sa isi cresca profitul cu ajutorul YouTube atunci cititi mai jos .

 Ce a inceput sa faca? A uploadat videouri pe YouTube cu titlul "Watch [MOVIE NAME] online"
si la descriere a pus un link catre site-ul lui. Detaliile despre film le-a preluat de pe IMDB iar apoi a pus 10 Videouri pentru fiecare film .

Ziua 1:  40 videouri uploadate
              $2.20

Ziua 2:  80 videouri uploadate
             $7.10

De ce 94% din cei care incerca nu vor reusii ? Fii tu dintre cei 6% !

 Acesta este un articol destu de lung, dar cred ca daca il vei citi iti va deschide ochii si vei vedea unde gresesc de cele mai multe ori o... thumbnail 1 summary

 Acesta este un articol destu de lung, dar cred ca daca il vei citi iti va deschide ochii si vei vedea unde gresesc de cele mai multe ori oameni, unde se opresc, de ce nu continua si de ce nu au acel succes de a castiga bani online.

Trist faptul ca 94% dintre cei care incearca nu reusesc, si nu numai ca nu reusesc dar pierd si bani incercand sa isi promoveze articolele , siteul si produsele.
Si toate astea se intampla in ciuda faptului ca ca piata este literalmente inundata cu ebookuri bune, manuale, siteuri cu membrii, care au fost dezvoltate cu un singur scop in minte - sa va invat cum sa deveniti un "marketer" de succes .
   DAR TU inca lupta pentru a face lucrurile sa merga bine pentru tine !

 Chiar acum probabil deja apartii unuia dintre urmatoarele grupe :

Ghidul incepatorului - Cum sa fac bani online ?

 Una dintre cele mai populare intrebari si cea mai solicitata in aceasta indrustrie, este :   " Cum incep ? " . Multi incep pr... thumbnail 1 summary

 Una dintre cele mai populare intrebari si cea mai solicitata in aceasta indrustrie, este :
 " Cum incep ? " . Multi incep prin a cumpara o carte, un ebook despre "Cum sa faci bani" o citesc pe jumatate o rasfoiesc si se gandesc " ei bine asta nu mi-a folosit la nimic ..... nu o inteleg" .

 Stiu ca multi nu vor fi deacord,dar pentru a intra in Internet Marketing si a avea succes necesita DETERMINARE si constiinta ca nu e usor .
Am vazut prea multi oameni carea incearca sa faca doar bani. Sunt in aceasta "cursa" doar pentru bani si pentru a vinde unele chestii.
 Aceasta este o problema mare ! De  ce ?
    Nimeni nu intra online pentru a cumpara lucruri la intamplare . Toata lumea este in cautarea unui raspuns la o problema sau cauta o solutie pentru ceva . Deci amintiti-va, munca dumneavoastra nu este de a face o vanzare, ci pentru a rezolva problema cuiva si la randul sau aceasta...va face o vanzare.

Deci ce trebuie sa faci , ca sa castigi bani online ?


Metoda Garantata de a face bani !

Hello lume ,  Am intrat in contact cu tot felu de metode de a face "bani" pe net. Unele Whitehat altele BlackHat ! In orice caz ... thumbnail 1 summary
Hello lume ,
 Am intrat in contact cu tot felu de metode de a face "bani" pe net. Unele Whitehat altele BlackHat !
In orice caz dintre toate una dintre ele a mers pentru mine. Haide-ti sa va spun ce am facut practic .

Pasul 1

 Downloadati sau ( cumparati ) ghiduri de dating online (ebook-uri , seminarii, videouri) . Este esential sa ne concentram atentia pe cartiile care in general duc spre SEX, obtinerea sexului in urma ghidului si prin intermediul site-urilor de dating. Rasfoitiile si rezumati-le inr-o carte electronica de maxim 5 pagini . Cu cat are mai multe pagini cu atat rata de cumparare va scadea .

Pasul 2

 Faceti rezumatul in asa fel incat sa specificati site-urile de dating care au functionat cel mai bine pentru dumneavoastra si cu metodele alese de tine. Adauga doua dintre siteurile afiliate la inceputul si la sfarsitul ghidului.

Pasul 3 ( crucial )

provident.ro%20