evomag.ro

[ Metoda SEO ] Am un site , cum il promovez?

Nivelul 1 ( De prefereat , a se face manual acest nivel ) Web 2.0  Postati 10 articole rescrise in 10 site-uri Web 2.0 Puteti s... thumbnail 1 summary


Nivelul 1 ( De prefereat , a se face manual acest nivel )

Web 2.0 

Postati 10 articole rescrise in 10 site-uri Web 2.0
Puteti sa alegeti 2 cuvinte cheie pe articol
Inserati o imagine in articol
Utilizati Video YouTube in legatura cu continutul

Partajare Documente  

Introduceti 1 Link in articol.
Reprodu articolul si in PDF si PowerPoint
Posteaza-l in Directoarele de articole
Incercati sa folositi diferite titluri, keyworduri si descrieri

Video Sharing

Creati un film simplu, care sa aiba cel putin 2 min
Posteaza-l pe Youtube si pe alte siteuri de genu
Incercati sa folositi diferite titluri, cuvinte cheie si descrieri ( poate sa contina URL dvs. in descriere)

100$ pe zi , Tutorial simplu

Buna baieti ,   Chiar daca nu stiti prea mult SEO si nu va pricepeti prea bine la site-uri, asta nu inseamna ca nu puteti face bani o... thumbnail 1 summary
Buna baieti ,


  Chiar daca nu stiti prea mult SEO si nu va pricepeti prea bine la site-uri, asta nu inseamna ca nu puteti face bani online si ca nu veti reusi ! Trebuie doar sa va concentrati pe ce stiti si cunoasteti . Asta e de obicei : idei simple care vor genera venituri mari din prima zi.

 Iata un mod foarte usor de a genera venituri in fiecarez zi . Acesta necesita putina munca, dar este foarte simplu, si sa recunoastem ca bani fara munca nu prea gasesti in ziua de azi.
Nu e ceva original, dar stiu ca functioneaza si poti folosi aceasta pentru afacerea ta pentru  a genera profituri de genu 00,000 $/E.

1. Gasiti o nisa ! Nu conteaza neaparat ce este, dar sa fie ceva popular unde mereu vor exista cumparatori si o varietate de produse de unde sa alegi. Ceva despre cum sa pierzi KG rapid ar functiona. Apoi cautati produsele si programele lor de afiliere .

Cum faci bani pe net ?

  Toata lumea se intreba cum faci bani pe net rapid si sigur. In zilele noastre banul e tot mai cautat si o modalitate usoara de a face bani... thumbnail 1 summary
  Toata lumea se intreba cum faci bani pe net rapid si sigur. In zilele noastre banul e tot mai cautat si o modalitate usoara de a face bani este de a tasta si de a sta in fata calculatoruilui si ne asteptam si la o suma de mii de euro. Cum sa faci bani online si cum sa faci bani pe internet , unele dintre cele mai frecvente cuvinte accesate  in romania, ne arata ca romanii ar preferea sa stea in fata calculatorului toata ziua decat sa dea la sapa. Si totusi foarte putin dintre acestia reusesc cu adevarat sa faca bani online. De ce? Am un articol scris pe tema acesta , care va rog sa il cititi si in al doilea rand pentru ca internetul este inapanzit de siteuri false si de articole la gramada despre oameni care descriu metode si metode cu care se lauda cum ca au scos sute de euro pe zi. Da se poate ! Se poate sa faci 100E/zi online doar ca trebuie multa munca si devotament. Trebuie sa faci cu cap tot cea ce faci. Si tine minte ca nu vei scoate niciodata 100E/zi din neobux , virtualbux, blablabla bux, sunt doar niste site-uri care incearca sa isi faca reclama cat de multa, putine din ele oferindu-ti bani si din acelea nu scoti mai mult de 10E/saptamana. Te multumesti cu atat ? Merita sa stai sa incerci toate metodele acelea cu datul unui click pe reclama , citirea unui mail pentru cativa centi, si imprasteria in mediul online de linkuri cu neobux pentru cativa dolari pe saptamana sau chiar luna ?

--- Articol in constructie --

30$ pe zi cu Pinterest si Adsense

  Salutare , nu am mai scris de ceva vreme pe blog. Azi o sa va scriu despre cum sa faci bani online cu Pinterest . Acesta metoda este f... thumbnail 1 summary

  Salutare , nu am mai scris de ceva vreme pe blog. Azi o sa va scriu despre cum sa faci bani online cu Pinterest . Acesta metoda este foarte simpla si nu necesita followeri sau sa faceti ceva "BlackHat" pentru a face bani. Am incercat acesta metoda si va spun ca, mie cel putin mi-a functionat .

Tineti minte : Metodele de a face bani online, pe care le scriu pe acest blog, pot ca la unii sa functioneze , iar la unii sa nu functioneze. Totul depinde de tine, de determinarea ta de  a face bani, de implicarea in proiect . Daca nu ai reusit pana acum citeste acest articol inainte de orice.
 Sa trecem la fapte .
 In primul rand instalati Mozilla addon "Pinterest Right-Click" sau echivalentul la Chrome, in functie de ce browser folositi . Acest addon va ajuta sa puneti mai usor imaginile pe Pinterest direct de pe siteul dvs.
 Apoi deschideti un cont pe Pinterest, folosind un profil de femeie , 80% din utilizatorii Pinterestului fiind femei. Profilul tau trebuie sa fie legitim asa ca va sugerez sa faceti 10 Boarduri frumos structurate cu orice vreti dvs. Cel mai usor este sa va uitati aici :
repinly.com/popular_pinners.aspx
si sa le copiati boardurile .

provident.ro%20