evomag.ro

Bani online fara investitie ?

  In ultimele 3 luni am observat ca pe internet tot mai multa lume cauta sa faca bani online si bine inteles fara investitie. Cam ab... thumbnail 1 summary


  In ultimele 3 luni am observat ca pe internet tot mai multa lume cauta sa faca bani online si bine inteles fara investitie. Cam absurd nu ? Suna umpic ciudat sa incepi o afacere online sau offline fara sa pui nici un ban inainte. Dar depinde de tine cat de sus vrei sa ajungi si unde tintesti .
Daca vrei sa castigi mult atat in mediul online cat si off-line fara sa faci o mica investitie nu prea se poate, dar in mediul online sa incepi sa castigi bani care sa-i investesti mai apoi in ceva "mare" sa zic asa intr-un plan de afacere care iti garateaza succesul , se poate ! Da , se poate face bani online fara investite !
Acest blog va va ajuta foarte mult in ceea ce faceti si urmarindu-l veti putea invata cum sa faceti bani online cu sau fara investitie.
 In acest articol vei invata cum sa faci bani pe internet fara investitii, ca vad ca toata lumea este in cautare de a castiga bani online gratuit.O sa impart cu voi cateva idei, cateva experiente cu care am inceput in a castiga online fara sa dau un ban.

 Cum sa faci bani online ?

In primul rand o sa incepem cu scrierea de articole. De cand a facut Google update-ul la Penguin 2.0, despre care poate multi dintre voi stiti, scrierea articolelor a ajuns a fi o meserie banoasa. De ce ? Pentru ca in momentul de fata pentru a promova un site sau pentru a avea un site bine cotat, trebuie sa ai pe el articole de calitate, bine scrise si foarte important continut unic. Iar in ziua de azi toti webmasterii alearga dupa scriitori pentru a avea articole unice. Deci daca iti place sa scrii poti face o multime de bani, trimitand mai apoi articolele in diferite directoare de articole care va vor platii pentru ele, sau pur si simplu cauti un job online ca si "content writer" si poti castiga in medie 2$/ articol.  Directoarele despre care vorbeam mai sus sunt disponibile pe net , trebuie sa dai doar un search pe google si vei gasi o gramada.

Al doilea mod de a face bani online este marketingul afiliat, care consta in vanzarea de produse pentru altcineva iar tu obtii un procent din vanzare. In Romania reteaua de marketing afiliat este momentan destul de restransa, fata de americani care va spun din ce am vazut sunt persoane care castiga 100$ pe zi. La noi cel mai bun exemplu este ProfitShare de la Emag.ro si reteaua http://2parale.ro unde sunt persoane care castiga pana la 10.000 E/luna .

Alt mod de a face bani online fara investitii este sa faceti cum am facut si eu la inceput. Inregistrezi un blog gratuit pe blogspot sau wordpress, daca nu vrei sa dai catevia lei pe un domeniu, si incepi si scrii articole relevante vezi aici am scris un articol cum incepi . Mai apoi pui reclame pe site, Adsense , Linkuri de afiliere si altele.

Sper ca v-am fost de mare ajutor . Si nu uitati banii pe care ii faceti eu va sfatuiesc sa ii reinvestiti. Doar asa o sa ajungeti cat mai sus.
provident.ro%20