evomag.ro

Neobux, probux, bullshit bux ! Inca mai credeti ?

Am vazut pe aici, o gramada de comentarii gen : " Am o afacere care imi genereaza 345$/luna , la inceput a fost greu dar acum merge c... thumbnail 1 summary
Am vazut pe aici, o gramada de comentarii gen : " Am o afacere care imi genereaza 345$/luna , la inceput a fost greu dar acum merge ca pe roate - intra pe linkul acesta www.blablabux.ro si poti castiga si tu sute de mi de dolar ". Serios ? 345$ pe luna si iti pierzi timpul cu povesti si comentarii pe bloguri ? Sincer, cand ai un venit pasiv din asa ceva, te reorientezi spre a castiga si mai mult, si nu postand comentarii pe bloguri, stiu si eu, gandesti la ceva mai mare.

Va spun eu care-i povestea, ca sa nu va pierdeti vremea sa va inregistrati pe tot felu de buxuri, care promit bani, si sa nu va pierdeti timpul postand linkuri pe tot felu de siteuri si forumuri. Credeti-ma e o mare pierdere de vreme pe care o regreti mai tarziu dorindu-ti ca mai bine sa fi citit o carte sau sa fi incercat alte metode.

Bani online prin sistemul de afiliere romanesc !

Studiind umpic piata online si posibilitatile de a face bani online, am observat ca daca iti faci un site targhetat pe America sau alte ta... thumbnail 1 summary

2Parale.ro Studiind umpic piata online si posibilitatile de a face bani online, am observat ca daca iti faci un site targhetat pe America sau alte tari decat Romania in principiu rata de castig este mai mare. Si de ce? Pentru ca in alte tari se baga foarte multi bani in reclama si publicitate, fata de romania.
Poate ati auzit de ClickBank, si foarte multi din romania care zic, ca defapt e o teapa. Sa stiti ca nu e teapa trebuie doar sa stii cum sa iesi in fata cu siteul tau si cum sa vinzi produse, iar porfitul o sa fie pe masura daca esti un bun antreprenor si un bun vanzator.
 In Romania un sistem care devine tot mai popular si din care incep sa iasa tot mai multi bani este 2Parale.ro
Ce este 2Parale ? O sa va explic simplu si pe intelesul tutror.
 2Parale este un site care pune la dispozitie un director cu siteurile care au program de afiliere. Program de afiliere in care consa plata prin comisioane a vazarilor facute de tine. Adica, tu ai un site si pui o reclama pe siteul tau sau scrii un articol despre, dau un exemplu pantofi . Mergi pe 2Parale te inregistrezi iti inscrii siteul si cauti campanii cu siteuri care ofera comisioane daca tu vinzi pantofi.
 In directorul de campanii la categoria Fashion o sa gasesti cu siguranta siteuri care ofera comsion pentru vanzarea pantofilor sa zic asa. Te inscrii in campania respectiva, si mai apoi pui la tine pe site reclama, sau link spre pantofii respectivi. Fiecare persoana care intra de la dvs. de pe site pe site-ul respectiv cu pantofi si cumpara pantoful obtineti un comsion de x% ( vezi acolo cat ofera fiecare ) si asa, avand un site bine facut si bine targhetat, si viztat puteti face vanzari si sa obtineti bani frumosi daca va implicati .
 Tot ce trebuie sa faceti este sa studiati inainte siteul ca sa il intelegeti mai bine, sa cititi si sa va informati si cel mai important sa nu va dati batuti! Nu uitati sa cititi si acest articol -> pentru motivare . 

 Acum aveti de urmat cativa pasi simplii de inceput

 1. Creeati-va un cont pe 2Parale.ro - > Click aici
 2. Va alegeti o campanie, ceva ce credeti ca puteti vinde, un produs cunoscut voua si care v-ar  face placere sa dati explicatii despre el si de ce sa il cumpere cineva.
 3. Va faceti un site - ori cumparati un domeniu ori puteti alegere varianta unui blog gratuit , pe blogspot sau wordpress.
 4. Incepeti si scrieti pe site articole unice scrise de voi despre acele produse. Un articol unic scris de voi si nu copiat din alta parte valoreaza foarte mult in zilele noastre si doar asa veti putea iesi in fata cu siteul.


provident.ro%20