evomag.ro

Cum am facut 15000$ pe luna cu Adsense, explicat pas cu pas

  O postare recenta cu acest screenshot in care puteti vedea ca intr-o luna am facut peste 15 mii de dolari cu adsense a trezit un mar... thumbnail 1 summary

  O postare recenta cu acest screenshot in care puteti vedea ca intr-o luna am facut peste 15 mii de dolari cu adsense a trezit un mare interes asupra cititorilor, multi intrebandu-se daca e posibil si daca da, cum am reusit.

Am inceput prin a cauta niste cuvinte cheie folosindu-ma de un site adsenseheaven.com ( care acum din pacate nu mai functioneaza ) deasemeana puteti folosi si google adwords keyword tool sau va puteti inregistra si cumpara un pachet lunar de pe syfu.com , care ma ajuta foarte mult aratandu-mi cuvintele cheie pe care se liciteaza mai mult, concurenta . In general am ignorat top 1000 fiind o concurenta destul de ridicata si m-am axat pe alte cuvinte cheie .

Am salvat aceste date in fiecare luna intr-o baza de date mySql si de alunugul timpului am putut sa observ cum creste sau scade atat costul per click cat si numarul de cautari la anumite cuvinte cheie.

Am verificat fiecare fraza, cautand in google competitorii, numarul de pagini indexate. In principiu e usor sa ajungi cu un site in top 10 cand ai o competitie destul de slaba .
Deasemenea am verificat fiecare fraza cu Google Trends Data , serviciu care colecteaza date pentru fiecare cuvant, si le-am slavat fiecare intr-o baza de date pentru a vedea cum fluctueaza cautarile.

O data pe luna dupa ce am realizat noua lista de cuvinte, am analizat si selectat un grup de cuvinte, care urma sa le promovezi in urmatoarele cateva saptamani.

Pentru aceasta lectie vom folosi cuvantul selectat " Acai Berry".
Datele imi indica ca acest cuvant cheie are un cost de top de 19$ si apare si de multe ori in Google Trends, ceea ce inseamna ca pentru fiecare click pot sa castig undeva in jur de 5$, si sunt o gramada de persoane care cauta acest cuvant.

Mi-am inregistrat domeniul la favoritii mei  deoarece au preturi foarte bune , si am inregistrat un domeniu ce contine cuvintele cheie . De retinut, contrat celor spuse, eu am testat si am observat ca un domeniu .info poate fi indexat si urcat in top la fel de usor ca un domeniu .com . Seteaza DNS-urile , asta daca ai un alt host eu mi-am luat tot de la ei. Instaleaza un wordpress ca de exmplu , cu o tema frumoasa nu foarte incarcata si un logo curat si frumos care sa contina cuvantul cheie principal.

Acum aveti site-ul pregatit unde urmeaza sa postati articole.
Partea a doua  a articolului o sa apara Luni sau Marti.






provident.ro%20