evomag.ro

100$ pe zi , Tutorial simplu

Buna baieti ,   Chiar daca nu stiti prea mult SEO si nu va pricepeti prea bine la site-uri, asta nu inseamna ca nu puteti face bani o... thumbnail 1 summary
Buna baieti ,


  Chiar daca nu stiti prea mult SEO si nu va pricepeti prea bine la site-uri, asta nu inseamna ca nu puteti face bani online si ca nu veti reusi ! Trebuie doar sa va concentrati pe ce stiti si cunoasteti . Asta e de obicei : idei simple care vor genera venituri mari din prima zi.

 Iata un mod foarte usor de a genera venituri in fiecarez zi . Acesta necesita putina munca, dar este foarte simplu, si sa recunoastem ca bani fara munca nu prea gasesti in ziua de azi.
Nu e ceva original, dar stiu ca functioneaza si poti folosi aceasta pentru afacerea ta pentru  a genera profituri de genu 00,000 $/E.

1. Gasiti o nisa ! Nu conteaza neaparat ce este, dar sa fie ceva popular unde mereu vor exista cumparatori si o varietate de produse de unde sa alegi. Ceva despre cum sa pierzi KG rapid ar functiona. Apoi cautati produsele si programele lor de afiliere .


2.Creeaza un blog cu recenzii. Preferabil ar fi sa folositi un domeniu . Acesta costa cativa dolari la fel si hostingul. Nu conteaza care este numele site-ului desi ar ajuta sa aiba si un nume adecvat. Si cumparati un domeniu .ro sau .com nu un .info sau ceva de genul.

Face-ti-l in Wordpress ( sunt o gramada de teme pentru recenzii pe google ) si adaugati recenzii la 3-5 cele mai populare produse ( este si mai bine daca ei sunt deja cunoscuti pe piata ). Incercati sa faceti sa para Recenzii Reale de utilizatori "reali" . Ai putea pur si simplu sa treci undeva pe blogul tau personal : " Am incercat aceste pastie si am pierdut X kg in Y zile " . Aceste lucruri vor functiona sigur . Doar trebuie sa incercati diferite nise si diferite setari ale blogului. Asigura-te doar ca linkurile de afiliat sun in regula si nu sunt gresite iar daca ti-e lene sa scrii niste comentarii le poti copia de pe alte bloguri de nisa.
3) Setam Google Alerts ca si mai jos :

[numele produsului]
[nisa ta]
[produsele competitorilor]
[orice altceva e relevant  ]


4. Verifica regulat Alertele.

5. In cazul in care ati ales o nisa destul de populara ar trebui sa primi o gramada de alerte . De obicei sun , comunicate de presa, posturi pe bloguri, posturi pe forum . Daca nu primiti 100 de alerte pe zi incercat alta nisa sau adaugati mai multe produse !
Ideea din spatele Google Alerts este ca veti fi primul care v-a raspunde pe forum, blog sau de unde apare alerta si astfel veti avea mai multe clikuri.


6. Verifica fiecare link si raspunde intr-un fel postarii. Daca e un blog , comentariu cu un link catre site-ul dumneavoastra . Si nu scrieti comentarii gen : " Viziteaza site-ul meu aici www.site.br "
 Ceva de genul : " Am verificat tot timpul acest site (link) , inainte de a cumpara un produs si mereu rezultatele au fost conform asteptarilor, etc etc etc. "
Forumurile sunt foarte bune si va v-a creea trafic instat si vei urca foarte usor in top.

7. Invata si repeta

Frumusetea acestei metode este ca se poate face intr-o tona de nise . Este foarte usor de instalat Si puteti face trafic instantaneu.

Aceasta tehnica este chiar usoara si oricine o poate face .
Enjoy !



16 comentarii

  1. http://www.clixsense.com/?5684691

    Faci banisori in plus de acasa. E destul de greu sa te dezvolti la inceput dar daca ai timp il poti dezvolta. Success!

    RăspundețiȘtergere
  2. daca doriti sa faceti ceva bani in plus intrati aici:http://www.neobux.com/?rh=4D6164616C696E4D69686169

    RăspundețiȘtergere
  3. Si cu pariuri sportive de aici am facut bani dau 10 euro bonus fara depunere . https://dobet.com/special-offers/welcome.phtml?utm_source=aff78728

    RăspundețiȘtergere
  4. Sau poti face face banii doar citind email-uri, aici va puteti inscrie. http://www.maildirect.ro/inregistrare/8616e24e71dea817ad0ac121a4f05c74

    RăspundețiȘtergere
  5. SOFTSERVIT.COM Va asteptam pe pagina noastra ca sa Beneficiati de Promotii si Transport Gratuit!
    Click->http://www.maildirect.ro/inregistrare/d9592e408d8788232b684e2ea608f0aa

    RăspundețiȘtergere
  6. daca vreti bani usori da-ti click aici e usor de utilizat e un fel de joc nu faci mare lucru http://www.marketglory.com/strategygame/Narcis07

    RăspundețiȘtergere
  7. http://baniidepeinternet.blogspot.ro/2013/09/citesti-mailuri-si-primesti-bani.html

    RăspundețiȘtergere
  8. un joc foarte interesant bazat pe o economie globala.
    unde poti face bani reali. http://www.marketglory.com/strategygame/traian_lucian22

    RăspundețiȘtergere
  9. Salut as vrea sa prezint o noua modalitate de a face bani online fara investiti si prea mult efort.
    Eu chiar am scos poti vedea o dovada aici : http://banionlinemarketglory.blogspot.ro/
    Este vorba de un joc de browser te inscri , dai cele 10 atacuri zilnice si primesti ron in functie de energie apoi intri in sectiunea munca, muncesti si vei primi experienta + salariu exprimat in ron salariu creste zilnic, daca muncesti 3 zile consecutiv primesti si un bonus de x ron in functie de productivitate energie si experienta.
    Bani se pot scoate astfel in momentul cand ai acumulat 10 ron ii poti transforma in 1 gold folosind piata financiara cand ai ajuns la pragul de 4 gold poti transforma in 1 euro ... bani se pot retrage la minim 20 euro prin paypal sau transfer bancar jocul este pe bune cunosc persoane care scot si cate 100 euro lunar ... se poate si mai bine tot ce trebuie sa faci este sa joci zilnic doar asa o sa obti salariu din ce in ce mai bun

    Decat sa perzi timpul pe alte site-uri.

    P.S mult succes la bani si nu ezita sa devi referalul meu oricum in acest joc mereu esti referalul cuiva...!

    Pentru inscriere: Click Aici: http://www.marketglory.com/strategygame/alexkey

    RăspundețiȘtergere
  10. Esti platit doar daca faci laba. Am facult 1 milion de dolari facand laba non-stop. https://laba.com/tehnicilabaonline/salut.phtml?utm_source=agg36783

    RăspundețiȘtergere
  11. click aici http://www.maildirect.ro/inregistrare/772620d3bc75d48d1d26e4977b480c27 pentru a face bani garantat simplu si eficient !testat !

    RăspundețiȘtergere
  12. Castiga bani cu noi! Sigur si rapid! Te uiti la reclame si Castigi Bani Garantat! In fiecare zi primesti pe mail... zeci sau poate sute de mesaje pe care le ignori si apoi le stergi. Daca tot se intampla asta de ce nu ai castiga si ceva bani deschizand, citind si distribuind pe facebook astfel de reclame? Acum este posibil, intra pe linkul urmator si incepe sa castigi bani pornind de la 6 $:
    http://www.maildirect.ro/inregistrare/60aa598e7d7c7ed7548a780bb15fb461

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.marketglory.com/strategygame/rosu_bog

    RăspundețiȘtergere
  14. Salutare. Am si eu un site foarte interesant despre cum sa faci bani din pariuri sportive. Gasiti mai multe detalii si o schema de pariuri pe http://pronostic1x2.webs.com . Succes

    RăspundețiȘtergere
  15. Si totusi site-ul care !!! plateste cel mai bine !!! doar sa stai acasa si dai click-uri este:
    PROBUX-ul. Cel mai bun site PTC din cate am incercat.
    http://www.probux.com/?rh=63757270616E72616475

    sedere usoara acasa.PE BANI BUNI!!:d

    RăspundețiȘtergere
  16. Am gasit cateva metode interesante de a face bani online Aici banii-tai-din-click.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere

provident.ro%20