evomag.ro

Incepe sa faci 5 Lei pe zi ! E un inceput nu ? [ Tutorial pt incepatori ]

Salut ! Daca faci ce scrie in articol nu inseamna ca o sa castigi doar 5 Lei pe zi . Poti face chiar si mai mult. Aici depinde de implic... thumbnail 1 summary


Salut ! Daca faci ce scrie in articol nu inseamna ca o sa castigi doar 5 Lei pe zi . Poti face chiar si mai mult. Aici depinde de implicarea ta in acest proiect, timpu dedicat, mai ales la inceput pentru ca o sa fie o perioada umpic mai grea pana prinzi startul. Dar vreau sa iti spun ca sunt persoane care au reusit chiar din prima saptamana. 5 Lei a fost doar o bariera pe care au spart-o in prima saptamana ajungand mai apoi sa castige cate 50-100 Lei pe zi fara sa mai faca nimic. Toata munca a fost depusa la inceput, si au perseverat si nu s-au lasat. Asta iti cer si tie !

 Vrei sa faci bani online ? Daca momentan nu ai nici un venit pasiv din sfera online, incepe cu tinte mici. Incepe sa vanezi acei 5 Lei mai apoi 10 Lei si apoi tinteste tot mai sus. Si foarte important , nu te da batut.

Bun sa incepem !


In acest articol iti voi prezenta metoda de a face bani online cu sistemul de afiliere romanesc 2Parale.ro
In primul rand iti voi explica ce sa faci , cativa pasi importanti, iar apoi iti voi explica ce inseamna fiecare pas.

Te inregistrezi aci : http://goo.gl/p02ApZ . Atentie eMailul trebuie sa fie valid pentru ca ti se va trimite un Link de activare. Dupa ce te-ai inregistrat si ti-ai activat contul urmeaza sa aplici la campanii. Dai click pe Campanii ( sus ) si apoi in dreapta in meniu ai butonul Aplica la campanii . Apasand acel buton vei aplica la toate campaniile. Unii dintre advertiseri te vor accepta automat iar la altii va fi nevoie de un timp de asteptare pana sa fi aprobat.


Citeste continuarea aici : http://bani2parale.blogspot.ro/2013/10/incepe-sa-faci-5-lei-pe-zi-e-un-inceput.html

13 comentarii

  1. cu programul de afiliere doua parale nu faci doar 5 lei pe zi ...iata dovada reala a banilor ce-i poti castiga cu doua parale http://banionlinenow.wordpress.com/2013/06/26/afiliere-2parale-tepe-online/

    RăspundețiȘtergere
  2. Doresti un venit suplimentar sigur? Primesti un bonus de 6$ la inregistrare doar folosind link-ul http://www.maildirect.ro/inregistrare/d6babe73eaf86b939c36efb15c8c4d68 (selectati-l si dati copy-paste in browser-ul dvs.) Poti ajunge in cateva luni la castiguri de zeci de dolari pe zi si totul legal pe baza de contract. Merita incercat!

    RăspundețiȘtergere
  3. Castiga bani cu noi! Sigur si rapid! Te uiti la reclame si Castigi Bani Garantat! In fiecare zi primesti pe mail... zeci sau poate sute de mesaje pe care le ignori si apoi le stergi. Daca tot se intampla asta de ce nu ai castiga si ceva bani deschizand, citind si distribuind pe facebook astfel de reclame? Acum este posibil, intra pe linkul urmator si incepe sa castigi bani pornind de la 6 $:
    http://www.maildirect.ro/inregistrare/60aa598e7d7c7ed7548a780bb15fb461

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.maildirect.ro/inregistrare/f1b66e844363572243cf79e74113e889
    CEL MAI SIGUR CASTIG!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Doresti un venit suplimentar sigur? Primesti un bonus de 6$ la inregistrare doar folosind link-ul http://www.maildirect.ro/inregistrare/1dd4bf802821f19b6937cc3d94258623 (selectati-l si dati copy-paste in browser-ul dvs.) Poti ajunge in cateva luni la castiguri de zeci de dolari pe zi si totul legal pe baza de contract. Merita incercat!

    RăspundețiȘtergere
  6. In Romania, vizualizarea de reclame si newslettere este cea mai buna alegere ca raport intre munca depusa si plata.
    Mai multe detalii pe blogul de mai jos:
    http://bani-din-click-reclame.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. 50 lei Bonus Fără depuneri!
    http://adf.ly/ZsBaB

    RăspundețiȘtergere
  8. 50 lei Bonus Fără depuneri!
    http://adf.ly/ZsBaB

    RăspundețiȘtergere
  9. bai ratatilor cu maildirect este doar o mare mica teapppaaaaaaaaaa sugarilor aveti dovezi chitante ca se da bani pentru nimic ?

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.maildirect.ro/inregistrare/a64ea5881cd3a909c5679953794c8827

    RăspundețiȘtergere
  11. NOU!
    Daca vrei sa castigi niste bani in plus?
    Nimic mai simplu.Poti sa te inscrii
    folosind linkul acesta:
    http://www.onlineincomebux.com/?ref=fany22
    RETINE:nu te costa nimic altceva decat cateva minute in fata calculatorului! +Bonus:5$ la inregistrare!
    MULT SUCCES!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. Super tare!Daca v-ati plictisit de dat click-uri pe 0.001/buc sau alte treburi de acest gen va propun o chestie super tare in care putem face ceva mai multi bani(aprx.80-100Eur/sapt.,testat,garantat)Lucrez de 2 luni la acest proiect si se pare ca a inceput sa se contureze,dar nu functioneaza decat in echipa(cat mai mare),pentru ca altfel nu mai spuneam nimanui si facem bani numai eu).Ca si voi,banuiesc,am incercat majoritatea metodelor de facut bani pe net,dar rezultatul a fost o maaaaarrreee pierdere de timp,ceva $$,insa si informatii care m-au ajutat sa pun la punct acest mini job.
    Specific ca nu trebuie sa vindeti,cumparati,click-uiti,trimiteti/primiti SMS-uri,etc absolut nimic.Deasemenea nu e nevoie sa construiti retele tip MLM sau alte chestii de acest gen.Totul are la baza accesul la aceasta uriasa baza de date care este Internetul.In viitorul apropiat o sa fac si un blog in care sa scriu pe aceasta tema.Pentru a trece la treaba trebuie sa va trimit informatiile individual,doar celor care le solicita,pentru ca daca le-as posta peste tot s-ar gasi cineva care sa modifica modul de functionare si atunci n-am mai merge.Deci ca sa intrati in echipa trebuie sa aveti acces la Internet,permanent,o adresa de mail valida si un cont PayPal la fel de valid.Cand sunteti gata trimiteti mail la zanfir.florin75@yahoo.com si pornim la treaba.

    RăspundețiȘtergere
  13. Cel mai bun joc de facut bani online este Marhetglory

    RăspundețiȘtergere

provident.ro%20