evomag.ro

Bani Online cu ClickBank - Cum alegi produse care genereaza vanzari

Pentru cei care incearca sa faca bani online din Clickbank si inca nu au reusit , o sa va dau niste sfaturi, care o sa va ajute mai mul... thumbnail 1 summary

Pentru cei care incearca sa faca bani online din Clickbank si inca nu au reusit , o sa va dau niste sfaturi, care o sa va ajute mai mult sau mai putin, in functie de implicarea voastra in proiect.

Clickbank este o mina de aur extrem de subevaluata si am vazut multi care se gandesc sa sa inceapa un proiect pe ClickBank dar le lipisete curajul si notiuniile introductive. De multe ori cand vorbesc cu acesti oameni , chiar si dupa 2-3 saptamani , ei inca se gandesc daca sa incepa sau nu. Au tot ce le trebuie, au si citit despre dar inca se gandsc .

Este extrem de usor pentru oricine sa aiba un venit bun din ClickBank, greseala pe care o fac majoritatea este ca nu sunt destul de implicati si se dau repede batuti. Vad foarte multi care sufera de o ” paralizie de analiza” sa zic asa . Da suna ciudat, dar aceste persoane stii ce fac ? Se gandesc prea mult la chestia asta, invata foarte mult despre chestia asta, se concentreaza prea mult la teorie si nu o pun aprope niciodata in practica.

Altii, o incearca dar fac greseala de a opta pentru produse cu o gravitate mare (100+) gandindu-se ca vor face vanzari mult mai usor . GRESIT ! Aceste produse au prea multa concurenta si practic toate caiile sunt suprasaturate. Singura solutie sa faci vanzari la aceste produse este sa sa fi foarte bun la ceva , cum ar fi SEO , sa stii sa urci repede un video in top pe Youtube, etc.., sau sa gasiti o metoda unica pe care nu o stiu multi sau chiar nimeni.

Deci iata cum gasim un produs bun, caruia sa ii facem vanzari, pe ClickBank
Cauta in Marketplace produse cu gravitatea intre 5 si 25 . Ai incredere in mine ! Puteti gasii o gramada de astfel de mine de aur in sectiunea Health de pe ClickBank. Ignora produsele care au o gravitate mare in acest interval , dar sunt intr-o nisa foarte populara, ca de exemplu pierderea in greutate si cum sa faci bani online deoarece acestea contravin ideii de a cauta produse care au concurenta mica.

Apoi , dupa ce ai ales un produs , arunca o privire peste LandingPage-ul produsului – are un design placut, are articole scrise profesional, vinde un produs la un pret rezonabil ( 17 – 45$ ) ? Daca da , contactati vanzatorul si spuneti-i ca sunteti un potential afiliat si ca ati dori o copie a unui review . Ideea este nu de a obtine review-ul ci a vedea cum raspunde vanzatorul. In cazul in care nici nu raspund la email , inseamna ca nu investesc in site-ul lor iar tu iti pierzi timp si bani promovandu-i pe acestia. Mergi mai departe ! In cazul in care vanzatorul raspunde si vezi ca are o oare care implicare si crede in produsul pe care il vinde , atunci il poti trece pe lista produselor pe care urmeaza sa le promovezi.

Cum promovezi ?

Nu ai nevoie de anumite metode speciale pentru a face vanzari. Trei metode simple sunt : site-urile de micronisa, Youtube sau PPC ( Adwords sau Bing ads ) . Deoarece am ales un produs care are concurenta scazuta, ne va fi destul de usor sa il urcam in top .

1. In cazul in care configurati un site de micronisa , sau un clip pe YouTube , acesta va creste destul de usor spre top si nu va trebuii sa investiti o grama de bani. Pentru site-urile de micronisa este esential sa aveti cel putin 5 pagini de continut unic , ideal 10 . Pentru YouTube , cheia este ca video-ul sa fie rank-ui in Google. Este inutil sa fiti in top 3 pe youtube iar pe Google sa fiti pe pagina a doua . Construiti linkuri catre video-ul dvs ca si pentru un site real.

2. Daca alegi varianta PPC , atunci ar trebuii sa gasesti cuvinte cheie care costa putin ( 0.05-0.10$ ) . Va recomand sa incercati si Bing Ads , acestia va dau 50$ voucher gratuit de inscriere. Uita de Facebook Ads . Intr-adevar acestea sunt bune , dar doar daca esti un expert si stii ce faci, pentru un incepator va fi destul de greu si vei strica bani multi pana inveti.

MONITORIZAREA

Urmatorul pas este analiza statisticilor ClickBank . Daca ai conversii mai mici de 1% , gen 1 vanzare la 100 de potentiali clienti , atunci ceva nu este in regula. Fie pagina vanzatorului nu este buna, sau exista o problema cu traficul. Trimtie un email vanzatorului si cere ajutor. Daca e interesat ar trebuii sa fie bucuros sa te ajute .
Acum tot ce trebuie sa faci este sa aplici aceste sfaturi ! Si nu uita : “repetitia este mama invataturii ” .

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

provident.ro%20