evomag.ro

[GHID] 5 metode pentru a face rost de liste de emailuri targhetate

Destul de dificil sa faci rost de emailuri targhetate . Poti face multe cu aceste emailuri . Imagineaza-ti ca ai un produs , si 1000 de pers... thumbnail 1 summary
Destul de dificil sa faci rost de emailuri targhetate . Poti face multe cu aceste emailuri . Imagineaza-ti ca ai un produs , si 1000 de persoane care sunt mai mult sau mai putin interesate si trimiti un mail la aceste 1000 de persoane. Rata de succes ar fi destul de mare .
 Odata ce ai un email de la o persoana interesata , daca (vrigula) construiesti un email atragator si ai o oferta buna, poti vinde cu succes online si sa faci o gramada de bani.

1 Google

 Bineinteles , google , este cea mai mare sursa de emailuri si il puteti folosi pentru a obtine liste de emailuri targhetate si chiar proaspete.

Sa zicem ca ai gasi un forum de fitness.Gasiti un forum mare de fitness ca sa puteti colecta cat mai multe adrese. Spre exemplu bodybuilding.com folosim urmatorul cod :

 site:bodybuilding.com "@gmail.com"

Acest cod forteaza google-ul sa se uite dupa adresele gmail . Poti cauta si pentru yahoo hotmail si altele cu urmtorul cod:

site:bodybuilding.com "@gmail.com" "@yahoo.com" @hotmail.com"

Ar trebuii sa rezulte ceva de genu :

 Fiecare rezultat are o adresa de email.
 Ar trebuii sa folositi mozilla firefox,si sa va instlati auto pager addon, sa-i dati enable , in google setati sa va arate 100 rezultate . O sa primiti o gramada de rezultate .

Urmatorul pas este sa accesati http://emailx.discoveryvip.com/ sau orice alt email extractor de text, si dati paste in program. Si uite asa ati obtinut o lista de emailuri proaspete cu persoane interesate de fitness .

Fresh Emails
Aceasta va ajuta vedeti cele mai recente discutii . De aici stiti ce aveti de facut

 2. Folositi ScrapeBox

 Puteti folos Scrapebox la fel de bine , pentru a obtine adrese de email.si este un program foarte bun.
Sunt 2 metode : 
 Copiza toate URL-urile care te intereseaza si extrage emailuri din acestea. ScrapeBox va folosi acea lista mare de URL-uri si va extrage cate emailuri v-a putea din acele domenii.

Foloseste diferite forumuri .

3. Lasa oamenii sa iti trimita email

 Aceasta este probabil una dintre cele mai bune modalitati si foarte eficienta. De ce sa nu lasi oamenii sa iti trimita mail ca sa le poti vedea emailul ? Poti sa spui ca vinzi un iPhone pe site-ul de anunturi si sa lasi un email ca potentialii clienti sa te contacteze. Ceea ce face lista de email si mai interesanta deoarece stii ca acele persoane sunt interesate de un iPhone. Ai o lista de emailuri pentru iPhone, poti face la fel cu orice alta nisa. Asa poti construii o lista de emailuri fresh si targhetate.

4. Cumpara-le
 La fel de simplu, poti cumpara o lista de emailuri targhetate. O sursa buna este linkedin.com 

5. Foloseste-te de listele altora

 Poti face rost de o lista de emailuri foarte lunga intr-un timp foarte scurt ,daca esti inteligent , cum ? Contacteaza pe cineva care are o lista de emailuri targhetata si vorbeste cu el . Poate nu stie sa le foloseasca si cum sa faca bani din asa ceva. Discutati si spune-i ca ai putea face bani frumosi din lista lui de email si ca daca iti ofera lista ii dai o suma frumoasa de bani. Si daca chiar faci bani , nu fi un tepar si da-i bani , ca asa e frumos.


Un comentariu

  1. www.goo.gl/ML8nN3 Am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site \"lesinat\". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu www.goo.gl/ML8nN3

    RăspundețiȘtergere

provident.ro%20