evomag.ro

[METODA] Cum sa faci 50$+/zi folosind Instagram

Suprinzator, nu? Discutam cu un prieten despre bani online si la un momentdat am ajuns la subiectul Instagram. I-am spus ca se poate face ba... thumbnail 1 summary
Suprinzator, nu? Discutam cu un prieten despre bani online si la un momentdat am ajuns la subiectul Instagram. I-am spus ca se poate face bani din Instagram si inca destul de multi si a ramas suprins si nu doar el ci si alte persoane carora le-am mai zis. Poate nu te gandesti ca dintr-o platforma asa simpla se pot face bani, dar sa stii ca sunt persoane care castiga si cate 100E/zi folosind instagramul.

Bun, o sa va explic mai jos despre ce este vorba si o sa va dau o metoda. Va puteti pune de inceput un targhet mai mic undeva la 10E/zi iar apoi sa il tot cresti.

Pe instagram se fac foarte multi bani din Afiliere. Este una dintre cele mai bune platforme pentru asa ceva. Iar daca esti nou in domeniul CPA, Instagram-ul este cel mai bun punct de pornire pentru tine.
Si tine minte un lucru, iti dau acesta metoda si oricat de simpla ar parea nu uita ca trebuie sa depui putin efort in cele din urma. Am vazut o gramada de oameni esuand din cauza lenei sau s-au dat batuti prea repede. Sunt mii de oameni care fac bani multi din Instagram, dar partea faina e ca este loc pentru toata lumea :).

De ce ai nevoie pentru a incepe ?

1. Un cont pe OGAds  - Cei de la OGAds sunt in momentul de fata, dupa parerea mea, cea mai buna retea de CPA pentru Mobile. Au oferte foarte bune si un staff bine pregatit si oricand disponibil.

Inregistreaza-te aici : www.ogads.com

2. Un bot / program care sa ruleze automat niste conturi de instagram pe care le vei creea. Personal sugerez sa folosesti MassPlanner. Intr-adevar costa, nu e gratuit, dar dupa 7 luni de experienta cu diferite programe sincer chiar merita sa dai niste bani pentru ca oricum o sa-i recuperi. MassPlanner poate fi cumparat de aici. Addon-ul pentru Instagram costa 17$  parca. Crede-ma ca te salveaza din prima de batai de cap :)

Sau daca nu ai bani poti incerca Instagress e un bot gratuit si poti folosi mai multe conturi doar ca e gratis pe o perioada . 



3. Conturi de Instagram. - Cumpara niste conturi de instagram mai vechi Non PVA. sunt multi care au de vanzare conuri de Insagram. ( adauga pe Skype : psihomag , de la asta cumpar eu ). 

Daca nu ai bani sa cumperi conturi de Instagram, nici asta nu e o problema ti-am scris aici un tutorial cum sa creezi conturi nelimitate de instagram direct de pe computer.

Daca le creezi tu, asigura-te ca au vechime macar 2-3 saptamani inainte sa le folosestei, altfel vei fi banat destul de rapid.

4. Ai nevoie de numere de telefon pentru a verifica conturile. 

Eu folosesc textnow sau textplus, niste servicii care iti ofera numere de telefon si in plus sunt gratuite ! Ele sun niste aplicatii asadar trebuiesc instalate pe telefon sau in pc folosind bluestack.

5. Ai nevoie de proxy-uri pentru a rula conturile 

Cu siguranta odata ce incepi sa ai mai multe conturi si sa fie tot mai mari si ca activtate, vei avea nevoie de proxy-uri. Din experienta mea cei mai buni, rapizi si eficienti sunt cei de la http://buyproxies.org/ , cu restul am avut numai probleme si conturi banate.

Bun acum ca ai toate acestea uite care e metoda !

1. Odata ce te-ai inscris pe OGAds, poti folosi landing page-urile lor pre-hosted. Sunt optimizate pentru mobil si convertesc destul de bine

Deasemnea poti cere mai multe tipuri de Landig Page-uri, sunt o gramada de nise, dar eu sugerez sa folosesti nise generale, alea cu free giveaway, in plus sunt aprobate instant.

2. Acum adauga conturile in MassPlanner, nu cred ca trebuie sa iti mai explic, e asa de simplu ca si bunica s-ar descurca :) 

3. Dupa ce te-ai hotarat ce nisa vrei sa promovezi, incepe sa iti cresti conturile de instagram. La inceput spamam din prima dar mi-am dat seama dupa ca cel mai bine e sa iti iei putin timp ca sa le cresti, pentru a nu fii banate rapid. Uite cum arata un cont crescut pe nisa Free Folwers.



Foloseste urmatoarea schema pentru a rezista cat mai mult :

Ziua 1 : 50 Like max
Ziua 2:  Pauza
Ziua 3: 50 Follows
Ziua 4: Editeaza profilul si adauga link
Ziua 5: 300-350 Follws
Ziua 6: 400-450
Ziua 7: 450 - 500

Atentie ! Nu postez imagini pe conturile de Instagram, imaginile pot face banarea mai rapida.

Folosesc Bit.ly sau Goo.gl pentru a prescurta linkurile si a vedea niste statistici 

In mare parte cam despre asa e vorba. Cauta niste conturi mari de Instagram si incepe sa dai Follow celor care urmaresc pagina respecitva si in curand vei vedea cum iti intra click-uri pe link si conversii in OGAds.  

E foarte simplu !

Daca o faci corect ai toate sansele sa nu fii banat.


Daca aveti intrebari scrieti mai jos :)










Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

provident.ro%20