evomag.ro

[ Metoda ]935$ cu TUMBLR

  In acest Articol va voi prezenta o metoda de a face bani pe faimosul site Tumblr. Cred ca mare parte din voi stiti cu ce se mananca. Me... thumbnail 1 summary

  In acest Articol va voi prezenta o metoda de a face bani pe faimosul site Tumblr. Cred ca mare parte din voi stiti cu ce se mananca. Metoda asta este una extrem de simpla si iti va ocupa aproximativ o ora pe zi din pretiosul tau timp ,  3-4 ori pe saptamana , de alungul a doua luni . Cu ajutorul unor calcule vom vedea ca veniturile sunt de 30$ pe ora ( o ora pe zi ) . Am repetat acesta metoda de doua ori si a functionat de fiecare data !

Mai jos aveti pasii :

  •  Alegeti o nisa , si creati un blog pe Tumblr
  •  Alegeti  un nume bun si SEO Friendly, acest lucru este foarte important.
  •  Alege un utilizator si o tema din nou SEO Friendly . Din nou acest lucru este important !
  •  Alegeti un avatar in miniatura dar care sa se vada foarte bine. Oamenii dau click pe aceste imagini si este important sa fie cat mai vizibil si mai atractiv pentru nisa ta
  •  Petreceti o ora pe zi , creand continut prin "reblog" articolelor ce se potrivesc nisei dumneavoastra. Reblogul este mult mai usor decat sa urcati poze din PC si ajuta cresterii Followerilor .
  • Cand faceti un post sau un reblog asigurati-va ca ati pus linkul dvs. in caseta "Clicking this photo links to the URL".  Inlocuiti orice link care este acolo, cu linkul dvs. de TUMBLR .
  • Cand faci o postare sau un reblog adauga un cometariu adecvat nisei tale folosind cuvinte cheie pe nisa .
  • Cand faceti o noua postare asigurati-va ca selectati "Add to queue" . Acest lucru va pune postul in coada si dupa cum stabiliti dumeavoastra blogul v-a posta automat 6-10 poze pe zi in functie de cum il setati . Si asa puteti merge timp de o luna - doua - trei pe autopilot !
  • Nu uitati sa puneti si TAG-urile fiecarui post
  • Dupa ce aveti un continut si o cantitate decenta de posturi , gasiti un afiliat sau un CPA care se potriveste nisei dvs.
  • Nu inepeti sa puneti reclame peste tot pe blog , si sa alungati oameni de pe el.
  • Selectati doar bannerele care se potrivesc nisei si se incadreaza si ca aspect in blog , si nu puneti mai mult de doua reclame.
  • Apoi destul de des in caseta unde puneati link catre blogul dvs. schimbati punand acum linkul de afiliat . Si bine ar fi ca linkul sa fie prescurtat utilizand Bit.ly sau Adf.ly sau alte short-url.
  • Dupa ce ati reusit sa ajungeti la un nr mare de followeri , si sunteti pozitionat bine in google , VINDETI BLOGUL ! In continuare postarile au sa ramana si linkurile afliate la fel , iar persoanele care iti vor da reblog vor inmulti linkurile !

 Acesata este o metoda foarte usoara si pe care o  puteti repeta de fiecare data dupa ce vindeti blogul . Daca aveti multa vointa puteti incepe cu 2-3 Bloguri TUMBLR.

Have fun !

14 comentarii

  1. Am ajuns aici de pe blogul lui Arhi unde, nu stiu daca ai observat, iti corecta o greseala gramaticala. Am ajuns aici si am vazut cum scrii. Asa ca te sfatuiesc eu acum, inainte de a da sfaturi in orice domeniu invata limba in care dai sfaturi. Faci greseli de clasa a 3-a. Nu te va lua nimeni in seama, nimeni nu primeste sfaturi de la cineva care a ramas cu limba romana la varsta de 9-10 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Castigi bani cand primesti SMS-uri. De acum si in Romania!
      Un nou concept de reclama prin sms a fost lansat in Romania. Publicitate prin SMS iar ca mesajele sa fie acceptate si citite fiecare mesaj pe care il primesti iti este platit. Inscriere se face doar daca detii un link de inscriere adica daca ai recomandarea la cineva inscris exemplu: http://www.vivasms.ro/h/0432de2b59 (link-ul este functional)
      Calculand matematic daca iti creezi o retea de prieteni inscrisi poti castiga foarte usor bani.
      De exemplu:
      Dacă cineva recomanda către 30 de persoane și fiecare în medie către 3 pe 5 nivele voam avea urmatoare schita 30 (niv 1) + 30×3 (niv 2) + 30x3x3 (niv 3) + 30x3x3x3 (niv 4) + 30x3x3x3x3 (niv 5) = 3.630 de persoane. Castigul va fi de aproximativ 25 euro/zi (depinde de fiecare cate sms accepta sa primeasca) adica 750 Euro/luna. Am calculat acesta suma folosind schema de mai jos.
      - În primul rând, contul tău personal vivaSMS va fi creditat în câteva minute după înregistrare cu 200 de unități de credit (echivalent cu 2 EUR).
      -Pentru fiecare SMS promoțional pe care îl vei primi de la vivaSMS contul tău va fi creditat cu 3 unitați de credit (3 cenți).
      - Pentru fiecare nouă înregistrare validă în echipa ta primești un bonus de 10 unități de credit (10 cenți), numai pentru primul nivel de recomandare.
      - pentru fiecare SMS promoțional primit în grupul tău de prieteni, pe 5 niveluri de recomandare, tu primești câte 1 unitate de credit (= 1 cent).
      Cei care doresc sa se inscrie pot folosi acest link: http://www.vivasms.ro/h/0432de2b59

      Pentru mai multe informatii accesati: http://www.videotutorialebune.wordpress.com/

      Ștergere
    2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
  2. Multumesc ca mi-ai atras atentia! Corectez acum tot blogul sa ai o zi frumoasa .

    RăspundețiȘtergere
  3. Astazi incep si eu , am inteles ca se poate trimite jurnalul pentru a fi postat pe blog unde il trimit ?
    Abia astept sunt foarte nerabdator :)) !

    Multumesc mult de articol !

    RăspundețiȘtergere
  4. problema principala e sa ajungi la acel nr". mare de foloweri"....

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. The other day, while I ωas at ωork, my cousin stolе
    mу apple iрad and tеѕtеd to ѕee
    if it can suгνive a 40 foot drop, just so she cаn be
    а youtubе sensatіon. My iPad is now deѕtrоyed and she has 83
    viewѕ. Ι know this is сomplеtеly off toрic but I had to ѕhаre it
    ωith sоmeone!

    Feеl free to vіsit my site; augen lasern

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut,


    Vreau sa cumpar un link pe site-ul tau. Te rog sa ma contactezi la adresa de email de mai sus daca esti de acord.

    Cu prietenie,
    Daniel

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.neobux.com/m/v/?rh=52616C75636132393036

    Modalitate sigura de a face bani online. Acest site nu este scam, ca majoritatea PTC. Dupa inregistrare puteti vedea destule dovezi de plata, la fel ca si marturii ale utilizatorilor, care au reusit deja sa faca efectiv bani prin acest site. Faptul ca siteul nu promite sume fabuloase de la inceput este una din dovezile ca este sigur si ca plateste, castigurile vin o data cu timpul. Modalitatea de plata: paypal.

    RăspundețiȘtergere
  9. probabil ca ati auzit de nenumarate ori ca puteti castiga bani din fata calculatorului...ei bine acum este chiar adevarat! conceptul VIVASMS va da ocazia de a va rotunji veniturile!...ideea este simpla: completati un chestionar online(de preferat bifati cat mai multe casute)...iar firmele care au contract cu VIVASMS va trimit oferte pe telefon..iar odata cu aceste oferte veti primi si bani(3 centi pe msg)(maxim 5 msg-uri pe zi). dupa ce veti completa chestionarul veti primi un mail cu un link, acest link il puteti da tuturor! cand cineva se inscrie de pe link-ul dumneavoastra si primeste un msg, va primi 3 centi...iar tu vei primi 1 cent..si asa mai departe pana la nivelul 5!..un calcul simplu arata ca la 100 de persoane inscrise, primind fiecare un msg pe zi...in contul tau va intra 1 euro pe zi * 30 de zile = 30 euro pe luna!!cine-ti da 30 d euro pe luna degeaba?!...tine minte..nu trebuie ca cei 100 de insi sa fie inscrisi la tine...tu poti avea inscrie 2 prieteni..iar acestia la randul lor sa ii inscrie pe restul de 98!...ai o firma?!.spune-le agajatilor despre aceasta afacere! esti cadru didactic sau ai prieteni cadre didactice?...gandeste-te ca poti face treaba cu elevii!...acesta este link-ul de inregistrare pe care gasiti chestionarul: http://www.vivasms.ro/h/f5a4af14e9

    RăspundețiȘtergere
  10. Chiar daca acum ai un loc de munca sau esti in cautarea unui loc de munca pe care sa il desfasori online de acasa sau numai doresti sa iti suplimentezi venitul.

    OFERTA JOB PART-TIME
    Se cauta parteneri persoane fizice sau juridice, care sa promoveze o afacere din SUA ce este intrata de curand pe piata din Romania dar se desfasoara si in alte 200 de tari.
    Nu se cere o anumita experienta, ci doar seriozitate, perseverenta si dorinta de a reusi.

    Responsabilitati:
    - promovarea ideii de afacere si a oportunitatii de afaceri in Romania dar si in peste 200 de tari.
    - activitatea se poate desfasura si doar din fata calculatorului.
    - afacerea se poate desfasura online, gestiunea afacerii se face online!
    - un alt mare avantaj fata de alte firme : NU ESTI NEVOIT SA VINZI NIMIC.
    Toate detaliile despre afacere le veti afla in Conferinta online de prezentare a afacerii care are loc in fiecare Joi si Duminica la ora 20 respectiv ora 19 si o puteti urmari in liniste de acasa.

    Linkul de invitatie in conferinta online ti-l voi trimite dupa ce ma vei contacta.

    Beneficii:
    - dezvoltarea unui parteneriat cu o firma SUA
    - dezvoltarea unei afaceri proprii la nivel international
    - investitie minima pentru demararea acestei colaborari
    - stabilirea programului propriu de lucru
    - se asigura suport din partea firmei ( pagina web, birou virtual, etc.)
    - colaborarea este posibila full time sau part time
    - venituri lunare in functie de rezultatele obtinute (nu se platesc salarii fixe)
    - comisioane, bonusuri, reduceri
    - comisioane de echipa,
    - bonus de sponsorizare
    - posibilitatea realizarii unui venit de minm 2000$/luna

    Pentru mai multe detalii acceseaza linkul de jos :
    http://goo.gl/8v3w4

    RăspundețiȘtergere
  11. nu mai vrea nimeni sa munceasca in tara asta, sa-mi bag pla.

    RăspundețiȘtergere

provident.ro%20