evomag.ro

Metoda Garantata de a face bani !

Hello lume ,  Am intrat in contact cu tot felu de metode de a face "bani" pe net. Unele Whitehat altele BlackHat ! In orice caz ... thumbnail 1 summary
Hello lume ,
 Am intrat in contact cu tot felu de metode de a face "bani" pe net. Unele Whitehat altele BlackHat !
In orice caz dintre toate una dintre ele a mers pentru mine. Haide-ti sa va spun ce am facut practic .

Pasul 1

 Downloadati sau ( cumparati ) ghiduri de dating online (ebook-uri , seminarii, videouri) . Este esential sa ne concentram atentia pe cartiile care in general duc spre SEX, obtinerea sexului in urma ghidului si prin intermediul site-urilor de dating. Rasfoitiile si rezumati-le inr-o carte electronica de maxim 5 pagini . Cu cat are mai multe pagini cu atat rata de cumparare va scadea .

Pasul 2

 Faceti rezumatul in asa fel incat sa specificati site-urile de dating care au functionat cel mai bine pentru dumneavoastra si cu metodele alese de tine. Adauga doua dintre siteurile afiliate la inceputul si la sfarsitul ghidului.

Pasul 3 ( crucial )

 
 Punere pur si simplu a cartii pe net cu titlurile " Cum sa obtii sex online" sau " Cum sa gasesti femei excitate online" vei fi banat cea ce nu dorim. Site-urile de Torrent urasc chestiile acestea gratuite.Deci pentru a combate acest lucru , modificati titlul si descrierea ceva in gen : " $3997 Underground Online Dating Guide - Only sold to 10 people " - sau orice variatie de genul acesta. Pur si simplu vrei ca lumea sa vada ca, ghidul nu era gratis si costa o gramada de bani pentru a-l cumpara. Nu uitati sa va puneti un nickname gen "Mr.Playboy"

Pasul 4

   Incepeti sa "sheruiti" cartea pe internet, pe torrente, pe forumuri , pe alte siteuri gen warez , rapidshare si multe altele.

Pasul 5

 Modificarea sau rearanjarea a catorva fraza din carte , apoi schimbati titlul in ceva diferit . Continutul de baza si linkul afiliat ramane acelasi apoi repetati Pasul 4.

Pasul 6

 Pasul 5 si 4 cateva zile la rand.

Pasul 7

Uitati-va la statisticile dumneavoastra de afiliat crescand din ce in ce mai mult .

Am incercat pe mai multe site-uri de dating online, dar doua dintre cele mai bune au fost :

#1 - Iwantu
7 uniques per FREE signup ($7.10 per free signup)
71 uniques per PAID signup ($50 *35/week* to $100 *279/week* per paid signup)

#2 - AdultFriendFinder
5 uniques per FREE signup ($0.35 per click)
55 uniques per PAID signup ($100 per paid signup)
       
Puteti incerca si alte nise !
Succes !



9 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Castigi bani cand primesti SMS-uri. De acum si in Romania!
      Un nou concept de reclama prin sms a fost lansat in Romania. Publicitate prin SMS iar ca mesajele sa fie acceptate si citite fiecare mesaj pe care il primesti iti este platit. Inscriere se face doar daca detii un link de inscriere adica daca ai recomandarea la cineva inscris exemplu: http://www.vivasms.ro/h/0432de2b59 (link-ul este functional)
      Calculand matematic daca iti creezi o retea de prieteni inscrisi poti castiga foarte usor bani.
      De exemplu:
      Dacă cineva recomanda către 30 de persoane și fiecare în medie către 3 pe 5 nivele voam avea urmatoare schita 30 (niv 1) + 30×3 (niv 2) + 30x3x3 (niv 3) + 30x3x3x3 (niv 4) + 30x3x3x3x3 (niv 5) = 3.630 de persoane. Castigul va fi de aproximativ 25 euro/zi (depinde de fiecare cate sms accepta sa primeasca) adica 750 Euro/luna. Am calculat acesta suma folosind schema de mai jos.
      - În primul rând, contul tău personal vivaSMS va fi creditat în câteva minute după înregistrare cu 200 de unități de credit (echivalent cu 2 EUR).
      -Pentru fiecare SMS promoțional pe care îl vei primi de la vivaSMS contul tău va fi creditat cu 3 unitați de credit (3 cenți).
      - Pentru fiecare nouă înregistrare validă în echipa ta primești un bonus de 10 unități de credit (10 cenți), numai pentru primul nivel de recomandare.
      - pentru fiecare SMS promoțional primit în grupul tău de prieteni, pe 5 niveluri de recomandare, tu primești câte 1 unitate de credit (= 1 cent).
      Cei care doresc sa se inscrie pot folosi acest link: http://www.vivasms.ro/h/0432de2b59

      Pentru mai multe informatii accesati: http://www.videotutorialebune.wordpress.com/

      Ștergere
  2. E buna chestia asta... Ai probat ceva din ce ai scris aici? Oricum felicitari pentru blog. Esti printre putini de pe internet care chiar arata ceva metode bune de realizat bani pe internet.
    Am si eu un blog pe romana, unul pe en, un site de turism in dezvoltare si unul de joculete... daca ai timp de un mic schimb de pareri...

    usor-online.blogspot

    RăspundețiȘtergere
  3. daca vreti sa castigati ceva bani un link http://www.tweib.com/?ref=20205
    castigati 5 dolari in 4 zile pentru like uri pe facebook youtube twiter informatii id. horezmiyago@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  4. daca vreti sa castigati ceva bani un link http://www.tweib.com/?ref=20205
    castigati 5 dolari in 4 zile pentru like uri pe facebook youtube twiter informatii id. horezmiyago@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.probux.com/?r=andrey2u2009 bani pe net 0.05$ pe click

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut. Am si eu un blog si un site: http://banipenet81.blogspot.ro/ si http://www.castigi-bani-pe-net.ro/ In mare sunt cam aceeasi chestie. M-ar interesa un schimb de link-uri.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acceptati sa primiti si sa cititi mail-uri si puteti castiga bani frumosi. Aveti si 6$ bonus la inscriere.Aveti doar de castigat!
    http://www.maildirect.ro/inregistrare/eb0b5615ae610cd063c26a5d3f0c7188

    RăspundețiȘtergere

provident.ro%20