evomag.ro

Bani online prin sistemul de afiliere romanesc !

Studiind umpic piata online si posibilitatile de a face bani online, am observat ca daca iti faci un site targhetat pe America sau alte ta... thumbnail 1 summary

2Parale.ro Studiind umpic piata online si posibilitatile de a face bani online, am observat ca daca iti faci un site targhetat pe America sau alte tari decat Romania in principiu rata de castig este mai mare. Si de ce? Pentru ca in alte tari se baga foarte multi bani in reclama si publicitate, fata de romania.
Poate ati auzit de ClickBank, si foarte multi din romania care zic, ca defapt e o teapa. Sa stiti ca nu e teapa trebuie doar sa stii cum sa iesi in fata cu siteul tau si cum sa vinzi produse, iar porfitul o sa fie pe masura daca esti un bun antreprenor si un bun vanzator.
 In Romania un sistem care devine tot mai popular si din care incep sa iasa tot mai multi bani este 2Parale.ro
Ce este 2Parale ? O sa va explic simplu si pe intelesul tutror.
 2Parale este un site care pune la dispozitie un director cu siteurile care au program de afiliere. Program de afiliere in care consa plata prin comisioane a vazarilor facute de tine. Adica, tu ai un site si pui o reclama pe siteul tau sau scrii un articol despre, dau un exemplu pantofi . Mergi pe 2Parale te inregistrezi iti inscrii siteul si cauti campanii cu siteuri care ofera comisioane daca tu vinzi pantofi.
 In directorul de campanii la categoria Fashion o sa gasesti cu siguranta siteuri care ofera comsion pentru vanzarea pantofilor sa zic asa. Te inscrii in campania respectiva, si mai apoi pui la tine pe site reclama, sau link spre pantofii respectivi. Fiecare persoana care intra de la dvs. de pe site pe site-ul respectiv cu pantofi si cumpara pantoful obtineti un comsion de x% ( vezi acolo cat ofera fiecare ) si asa, avand un site bine facut si bine targhetat, si viztat puteti face vanzari si sa obtineti bani frumosi daca va implicati .
 Tot ce trebuie sa faceti este sa studiati inainte siteul ca sa il intelegeti mai bine, sa cititi si sa va informati si cel mai important sa nu va dati batuti! Nu uitati sa cititi si acest articol -> pentru motivare . 

 Acum aveti de urmat cativa pasi simplii de inceput

 1. Creeati-va un cont pe 2Parale.ro - > Click aici
 2. Va alegeti o campanie, ceva ce credeti ca puteti vinde, un produs cunoscut voua si care v-ar  face placere sa dati explicatii despre el si de ce sa il cumpere cineva.
 3. Va faceti un site - ori cumparati un domeniu ori puteti alegere varianta unui blog gratuit , pe blogspot sau wordpress.
 4. Incepeti si scrieti pe site articole unice scrise de voi despre acele produse. Un articol unic scris de voi si nu copiat din alta parte valoreaza foarte mult in zilele noastre si doar asa veti putea iesi in fata cu siteul.


9 comentarii

  1. Salut,
    Am o afacere soc.
    Ai linkul in nume.. te astept

    RăspundețiȘtergere
  2. http://www.StartYourEarning.com/index.php?refer=8512
    poti face bani online usor

    RăspundețiȘtergere
  3. Salut as vrea sa prezint o noua modalitate de a face bani online fara investiti si prea mult efort.
    Eu chiar am scos poti vedea o dovada aici : http://banionlinemarketglory.blogspot.ro/
    Este vorba de un joc de browser te inscri , dai cele 10 atacuri zilnice si primesti ron in functie de energie apoi intri in sectiunea munca, muncesti si vei primi experienta + salariu exprimat in ron salariu creste zilnic, daca muncesti 3 zile consecutiv primesti si un bonus de x ron in functie de productivitate energie si experienta.
    Bani se pot scoate astfel in momentul cand ai acumulat 10 ron ii poti transforma in 1 gold folosind piata financiara cand ai ajuns la pragul de 4 gold poti transforma in 1 euro ... bani se pot retrage la minim 20 euro prin paypal sau transfer bancar jocul este pe bune cunosc persoane care scot si cate 100 euro lunar ... se poate si mai bine tot ce trebuie sa faci este sa joci zilnic doar asa o sa obti salariu din ce in ce mai bun

    Decat sa perzi timpul pe alte site-uri.

    P.S mult succes la bani si nu ezita sa devi referalul meu oricum in acest joc mereu esti referalul cuiva...!

    Pentru inscriere: Click Aici: http://www.marketglory.com/strategygame/alexkey

    RăspundețiȘtergere
  4. ceva care merge sigur
    http://www.vivasms.ro/h/16e4a2ed21

    RăspundețiȘtergere
  5. Doresti un venit suplimentar sigur? Trebuie doar sa te inregistrezi si primesti un bonus de 6$ folosind link-ul http://www.maildirect.ro/inregistrare/d6babe73eaf86b939c36efb15c8c4d68 (selectati-l si dati copy-paste in browser-ul dvs.) Acum esti platit pentru mail-urile primite. Simplu si eficient!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca doriti un venit suplimentar incearca acest site http://www.sfi4.com/12590820/FREE Nu trebuie sa ai decat un PC si o conexiune la internet,si poti lucra din confortul casei tale.Nu te costa nimic.Totul este gratis.Studiaza orice oferta intalnesti in cale,pentru ca una dintre ele s-ar putea sa fie oferta vietii tale http://www.sfi4.com/12590820/FREE

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.marketglory.com/strategygame/ghitaursus
    faci bani si ii transformi in bani reali pe bune ii super

    RăspundețiȘtergere
  8. NOU!
    Daca vrei sa castigi niste bani in plus?
    Nimic mai simplu.Poti sa te inscrii in cel mai mare PTC(pt.cunoscatori)
    folosind linkul acesta:
    http://www.onlineincomebux.com/?ref=fany22
    RETINE:nu te costa nimic altceva decat cateva minute in fata calculatorului! +Bonus:5$ la inregistrare!
    MULT SUCCES!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. www.goo.gl/ML8nN3 Am gasit un joc browser pe net, destul de diversificat, ce iti poate aduce numeroase beneficii financiare, surprinzator totul este cu bani reali. Ca tine de altfel, am crezut ca este o reclama la un site \"lesinat\". Totusi i-am dat o sansa si am observat, ca este destul de jucat si lumea chiar scoate bani. Oamenii fac retrageri de 50-100 de euro pe zi, au dezvoltat afaceri cu capital de peste 10 mii de euro. Toti banii sunt de la joc, ai dreptul sa muncesti o data pe zi si sa te lupti de 10 ori, dupa aceste activitati vei primii sume de bani ,iar tu le vei investii in propriile afaceri,cum ar fi: fabrici de lactate, ziar propriu www.goo.gl/ML8nN3

    RăspundețiȘtergere

provident.ro%20