evomag.ro

De unde cumperi SEO de calitate in 2015 ?

Banuiesc ca foarte multi dintre voi, mai ales cei care investiti in propia afacere online, v-ati lovit de acest lucru. Nu e usor sa cum... thumbnail 1 summary


Banuiesc ca foarte multi dintre voi, mai ales cei care investiti in propia afacere online, v-ati lovit de acest lucru. Nu e usor sa cumperi SEO , daca nu stii ce este, daca nu stii cu ce se mananca si daca nu citesti acest ghid care te va ajuta sa nu cheltui bani aiurea pe pachete seo care nu te vor ajuta foarte mult.
 Sunt o gramada de companii online , sute sau chiar mii, care ofera servicii SEO ieftine sau nu neaparat ieftine, promit si luna de pe cer, clasari in top si multe altele care le ve-ti descoperi in acest articol.
 Poate nu stiai dar SEO-ul se imparte in principiu in doua : BlackHat SEO si WhiteHat SEO . Mai exista si GrayHat SEO dar acesta este o combinatie intre cele doua, asa ca vom discuta despre aceste doua, ce beneficii aduc cat si minusuri .
Trebuie sa stii foarte bine ce buget ai, ce tinte ai si ce vrei sa faci cu site-ul tau. Daca vrei ca din site-ul tau sa faci o adevarata afacere, atunci pregateste-ti bugetul , citeste articolul si cauta firme care fac WhiteHat Seo.

 Pe parcurusul articolului pana la final, iti voi raspnde la urmatoarele intrebari :

  1. Ce este SEO pana la urma ?
  2. BlackHat SEO si scopul sau – trecut si prezent -
  3. De ce trebuie sa se foloseasca WhiteHat SEO pentru afacerile tale ?
  4. Ce inseamna WhiteHat SEO ?
  5. La ce preturi sa ma astept ?
  6. De ce este scump WhiteHat SEO ?
  7. Cat dureaza pana se vad rezultatele ?
  8. Ce se intampla dupa ce am obtinut rezultatele ?
  9. Ce companie ar trebuii sa aleg ?
  10. Si in concluzie..

Articolul poate fi citit aici !

Niciun comentariu

Trimiteți un comentariu

provident.ro%20